AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski hoşlandığın çocuğu görmek

Kahve falında eski hoşlandığın çocuğu görmek

Kahve falında eski hoşlandığın çocuğu görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulur.

Kahve falında eski hoşlandığın çocuğu gördüyseniz:

  • En azından daha uyumlu olmayı denemeniz bile çok pozitif etki yaratabilir.

Kahve falında eski hoşlandığın çocuğu görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı çocuğu görmek rahat bir işe girileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığın çocuğu görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığım çocuğu görmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eski hoşlandığın kişiyi görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında eski hoşlandığın kızı görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisinin çocuğunu görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir