AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinin çocuğunu görmek

Kahve falında eski sevgilisinin çocuğunu görmek

Kahve falında eski sevgilisinin çocuğunu görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisinin çocuğunu gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı seyahatler ilginç sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu sevmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğu olduğunu görmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, imkânların çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin çocuğunu görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi çocuğuyla görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, kendisini yıpratacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgili ve çocuğunu görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir