AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek işlerin de yolunda gideceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliden çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkında beklenmedik bilgiler ortaya çıkabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi çocuğuyla görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili ve çocuğunu görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin çocuğunu görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu sevmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğu olduğunu görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir