AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı çocuğu görmek

Kahve falında hoşlandığı çocuğu görmek

Kahve falında hoşlandığı çocuğu görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, hastaysa şifa bulacağına, keder yaşayacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, hak yolunu tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı çocuğu gördüyseniz:

  • Kendinize veya fiziksel durumunuza odaklanmalısınız.

Kahve falında hoşlandığı çocuğu görmek fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında eski hoşlandığın çocuğu görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın çocuğu görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığım çocuğu görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkekten hoşlanmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gülmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığı erkek tarafından öpülmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, muradına eremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekten hoşlanmak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir