AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığım çocuğu görmek

Kahve falında hoşlandığım çocuğu görmek

Kahve falında hoşlandığım çocuğu görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığım çocuğu gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle ilişkilerinizden fayda sağlayabilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın çocuğu görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında eski hoşlandığın çocuğu görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, kazancının da artacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığım çocuğu görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığı çocuğu görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın biriyle konuşmak huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın birinden hoşlanmak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, bir sınavdan geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden hoşlandığını görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle gülmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir