AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski halı vermek

Kahve falında eski halı vermek

Kahve falında eski halı vermek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski halı vermek gördüyseniz:

  • Sizin için her şey farklı olabilir.

Kahve falında eski halı sermek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski halı satın almak özellikle para konusunda şansının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski halıyı atmak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski halı kilim görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eski halı yıkamak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında eski halı vermek bedenen ve ruhen dinleneceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına yorulur.

Kahve falında eski yün halı görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında eski yeşil halı görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir