AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski halı yıkamak

Kahve falında eski halı yıkamak

Kahve falında eski halı yıkamak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, sinirlerinin yıpranacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski halı yıkamak gördüyseniz:

  • Düşünce tarzınız bir yapı, bir plan içinde olsun.

Kahve falında eski halı yıkamak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil halı yıkamak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu halı yıkamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına yorulur.

Kahve falında hamamda halı yıkamak her şeyi kuralına göre yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda halı yıkamak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evinde halı yıkamak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret eder.

Kahve falında evde halı yıkamak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halı kilim yıkamak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir