AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yeşil halı görmek

Kahve falında eski yeşil halı görmek

Kahve falında eski yeşil halı görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, yalan söyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski yeşil halı gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize giden yolda bazı engellerle veya rahatsız edici durumlarla karşılaşırsanız, büyütmeyin.

Kahve falında eski yeşil halı görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski bir halı görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski halı satmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında eski halı satın almak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında eski halı yıkamak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine delalettir.

Kahve falında eski kırmızı halı görmek başarılı olacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine delalet eder.

Kahve falında eski halıyı atmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eskimiş halı görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir