AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski halıyı atmak

Kahve falında eski halıyı atmak

Kahve falında eski halıyı atmak karar vermekte güçlük çekeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, insanlar arasında yüceleceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski halıyı atmak gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Kahve falında eski halıyı atmak gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı atmak endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalettir.

Kahve falında halıyı dışarı atmak kazancının günbegün artacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında halıyı çöpe atmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halıyı atmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski halı satmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında eski halı görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eski halı kilim görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir