AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski halı satın almak

Kahve falında eski halı satın almak

Kahve falında eski halı satın almak hem verimi yükselteceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eski halı satın almak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan ya da iş birliği yaptığınız kişilerden yardım alabilirsiniz.

Kahve falında eski halı satın almak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında halı satın aldığını görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına inanılır.

Kahve falında yeni halı satın almak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında halı satın almak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, iyi geçiminin de bozulacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı halı satın almak saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında beyaz halı satın almak yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, güzel işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında eski bir halı görmek şansın ve bahtının da açılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine işaret eder.

Kahve falında eski halı vermek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir