AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski halı görmek

Kahve falında eski halı görmek

Kahve falında eski halı görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski halı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler elde ettiğinizin veya neler başardığınızın farkında olmasalar da, aslında çok fazla şey elde ettiniz.

Kahve falında eski halı sermek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski halıyı atmak huzur içinde yatacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski halı vermek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında eskimiş halı görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski halı görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, borçların hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında eski halı yıkamak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski yeşil halı görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski yün halı görmek rahata ereceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir