AnaSayfa / Genel / Kahve falında eskimiş halı görmek

Kahve falında eskimiş halı görmek

Kahve falında eskimiş halı görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yurtdışına gidileceğine rivayet eder.

Kahve falında eskimiş halı gördüyseniz:

  • Geleceğinize yatırım yapın.

Kahve falında eski yün halı görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski halı sermek umutlarının kırılacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski halı yıkamak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski halı satın almak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına inanılır.

Kahve falında eski yeşil halı görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, mali sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında eski kırmızı halı görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eskimiş halı görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski halı vermek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir