AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili tartışmak

Kahve falında eski sevgili tartışmak

Kahve falında eski sevgili tartışmak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, dilediği gibi yaşayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili tartışmak gördüyseniz:

  • Belirsiz ortam veya karışıklıklar atacağınız adımların istediğiniz sonuçları verip vermeyeceğini tahmini zorlaştırabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle tartışmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi tartışmak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgili tartışmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda tartışmak en büyük acılarının dineceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber delalettir.

Kahve falında eski patronla tartışmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, çok büyük borçlar alacağına delalet eder.

Kahve falında eski arkadaşla tartışmak hastalanacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşle tartışmak maddi olarak çok rahat olunacağına, zahmete ve çileye düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşiyle tartışmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir