AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle tartışmak

Kahve falında eski sevgiliyle tartışmak

Kahve falında eski sevgiliyle tartışmak kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kazancın düşeceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle tartışmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten şeylerin farkında olmayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgili tartışmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi tartışmak sorumluluk alacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda tartışmak kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle tartışmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, değer göreceğine inanılır.

Kahve falında eski eşiyle tartışmak süzüleceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında eski arkadaşla tartışmak huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında eski patronla tartışmak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski eşle tartışmak manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir