AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının hamile olduğunu duymak

Kahve falında bir yakınının hamile olduğunu duymak

Kahve falında bir yakınının hamile olduğunu duymak ekmeğinin artacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına delalet eder.

Kahve falında bir yakınının hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı konulara farklı yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında bir yakınının hamile olduğunu duymak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakının hamile olduğunu duymak rahatının yerine geleceğine, yeni projelere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakınının hamile olduğunu duymak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında yakın arkadaşını hamile görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakınını hamile olarak görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işaret eder.

Kahve falında bir yakınının hamile olduğunu görmek her şeyin yolunda gideceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile yakınını görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakın birini hamile görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir