AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olacağını duymak

Kahve falında hamile olacağını duymak

Kahve falında hamile olacağını duymak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, şükrederek yaşayacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olacağını duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişelere sahip olabilirsiniz ya da bazı şeylere cesaret edemeyebilirsiniz.

Kahve falında annenin hamile olduğunu duymak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında hamile duymak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında hamile olduğunu başkasından duymak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın hamile olduğunu duymak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bir başkasının hamile olduğunu duymak akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin hamile olduğunu duymak yaşam sevincinin geri geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kaldığını duymak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işarettir.

Kahve falında hamile kalacağını duymak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir