AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hamile olduğunu duymak

Kahve falında birinin hamile olduğunu duymak

Kahve falında birinin hamile olduğunu duymak yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sonradan da çok üzüleceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işarettir.

Kahve falında birinin hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Diğerlerini organize etme yeteneğiniz sizi bile şaşırtabilir.

Kahve falında bir yakınının hamile olduğunu duymak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına işarettir.

Kahve falında kendini hamile olduğunu duymak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden hamile olduğunu duymak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasından hamile olduğunu duymak kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine yorulur.

Kahve falında bir kadının hamile olduğunu duymak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile haberi duymak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, endişeli durumların son bulacağına inanılır.

Kahve falında başkasını hamile olduğunu duymak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu duymak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, sırların ortaya çıkmasına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir