AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşini öpmek

Kahve falında eski eşini öpmek

Kahve falında eski eşini öpmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, bir süre zorluk çekeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eski eşini öpmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Kahve falında eski eşi öpmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşini öpmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında eşinin ayağını öpmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eşine sarılıp öpmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini öpmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin elini öpmek kazancını birkaç kat arttıracağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşini öpmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini yanaktan öpmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir