AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine sarılıp öpmek

Kahve falında eşine sarılıp öpmek

Kahve falında eşine sarılıp öpmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, büyük problemler yaşanacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşine sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olayların farklı ya da yanlış taraflarına odaklı olabilirler.

Kahve falında eşine sarılmak öpmek yüzünün gülmeye başlayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eşine sarılıp öpmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş eşini öpmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin dudağından öpmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine delalettir.

Kahve falında eşini yanaktan öpmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında eski eşini öpmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ayrıldığı eşini öpmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında eşini yanağından öpmek birçok kişiye yardım edeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir