AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş eşini öpmek

Kahve falında ölmüş eşini öpmek

Kahve falında ölmüş eşini öpmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, ekmeğine leke süreceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş eşini öpmek gördüyseniz:

  • Sizi hiç anlamadıklarını veya söylediğiniz şekilde davranmayacaklarını bilerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında eşinin dudağından öpmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini yanağından öpmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini yanaktan öpmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerinin daha da iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen eşi öpmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşini öpmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini öpmek kendi işinin sahibi olacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini alnından öpmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin elini öpmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir