AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini öpmek

Kahve falında eşini öpmek

Kahve falında eşini öpmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, makamının sarsılmayacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, hayallerine kavuşacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, saygınlık elde edeceğine, fırsatların heba edileceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini öpmek gördüyseniz:

  • Katılmak istediğiniz aktivite, grup, iş birliği veya organizasyonlarda işinize yarayacak veya katılıp katılmamanız konusunu etkileyecek fikir alışverişlerinde bulunabilir, arkadaşlarınızdan fikir alabilirsiniz.

Kahve falında eski eşi öpmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında eşini dudaktan öpmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eşine sarılıp öpmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen eşini öpmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini öpmek en doğru şekilde öğreneceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen eşi öpmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin dudağından öpmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş eşi öpmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, onlar tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir