AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşi öpmek

Kahve falında eski eşi öpmek

Kahve falında eski eşi öpmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine delalettir.

Kahve falında eski eşi öpmek gördüyseniz:

  • Ne yapmayı arzu ederseniz, ya da nereye el atmak isterseniz çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında eski eşi öpmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eski eşini öpmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında eşinin ayağını öpmek iyi bir zanaatkar olunacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini öpmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin dudağından öpmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin elini öpmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine işaret eder.

Kahve falında ölen eşi öpmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü eşini öpmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir