AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest suyu vermek

Kahve falında abdest suyu vermek

Kahve falında abdest suyu vermek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hatalarını düzelteceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına delalet eder.

Kahve falında abdest suyu vermek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak sizi korkutabilir.

Kahve falında ılık suyla abdest almak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz suyundan abdest almak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zemzem suyuyla abdest almak bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kişinin rahat nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında abdest suyu dökmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suyla abdest almak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına rivayet eder.

Kahve falında soğuk suyla abdest almak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuyla abdest almak kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak suyla abdest almak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir