AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak suyla abdest almak

Kahve falında sıcak suyla abdest almak

Kahve falında sıcak suyla abdest almak hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına inanılır.

Kahve falında sıcak suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız zorluklar getirebilir.

Kahve falında sıcak suyla abdest almak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında sıcak suyun aktığını görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında üzerine sıcak su döküldüğünü görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak su kaynağı görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak su döküldüğünü görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak suyun içine girmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında sıcak su taşımak işte de mutlu olunacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak su havuzunda yüzmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir