AnaSayfa / Genel / Kahve falında ılık suyla abdest almak

Kahve falında ılık suyla abdest almak

Kahve falında ılık suyla abdest almak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalettir.

Kahve falında ılık suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin inatları bir keçiyle diyalog kurmayı tercih etmenize neden olabilir.

Kahve falında ılık suyla abdest almak kazancının ilk önce azalacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalet eder.

Kahve falında ılık suya girmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ılık suyla banyo yapmak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ılık suyla yıkanmak aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ılık su görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, yaşadığı stresin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ılık su içmek ekonomik gücün çoğalacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında ılık süt görmek kişinin bundan zarar göreceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ılık deniz görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir