AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski erkek ayakkabısı görmek

Kahve falında eski erkek ayakkabısı görmek

Kahve falında eski erkek ayakkabısı görmek çok üzüntü duyulacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, elinin bollaşacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eski erkek ayakkabısı gördüyseniz:

  • İletişimi hızlandırmanız, öğreneceklerinizi arttırarak kendiniz için daha iyi bir pozisyon yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında eski erkek ayakkabısı görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına inanılır.

Kahve falında eski erkek ayakkabı görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski ayakkabı bulmak bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına tabir olunur.

Kahve falında eski ayakkabılarını bulmak kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski ve yeni ayakkabı görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin ayakkabısını giymek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden eski ayakkabı almak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında bir sürü eski ayakkabı görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir