AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ayakkabı bulmak

Kahve falında eski ayakkabı bulmak

Kahve falında eski ayakkabı bulmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında eski ayakkabı bulmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya etkili kişilerle ilişkilerde iletişimle ilgili problemler yaşanabilir.

Kahve falında eski ayakkabı bulmak yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski ayakkabılarını bulmak her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski ayakkabıyı bulmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, yakında başlayacak aşk macerasına delalettir.

Kahve falında yeşil ayakkabı bulmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ayakkabı bulmak insanları kandıracağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında kayıp ayakkabı bulmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, dua alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının eşini bulmak fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı bulmak işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir