AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ve yeni ayakkabı görmek

Kahve falında eski ve yeni ayakkabı görmek

Kahve falında eski ve yeni ayakkabı görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski ve yeni ayakkabı gördüyseniz:

  • Zor durumlarda bile başınızı dik tutun.

Kahve falında eski ve yeni ayakkabı görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni ve eski ayakkabı görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı giymek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yeni ayakkabı giydiğini görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni ayakkabı ve çanta görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni kahverengi ayakkabı giymek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kazancında bereketin artacağına inanılır.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı almak yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir