AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ayakkabılarını bulmak

Kahve falında eski ayakkabılarını bulmak

Kahve falında eski ayakkabılarını bulmak ağlayacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski ayakkabılarını bulmak gördüyseniz:

  • Heyecanlı maceralara, yeni birliktelikteliklere açıksınız.

Kahve falında eski ayakkabılarını bulmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına yorulur.

Kahve falında eski ayakkabıyı bulmak kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında eski ayakkabı bulmak çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı aramak ve bulmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ayakkabı bulmak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni ayakkabı bulmak çok zor bir duruma düşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı kaybedip tekrar bulmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabısını bulmak sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir