AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü eski ayakkabı görmek

Kahve falında bir sürü eski ayakkabı görmek

Kahve falında bir sürü eski ayakkabı görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü eski ayakkabı gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize ağırlık vereceğiniz süreçtesiniz.

Kahve falında bir sürü eski ayakkabı görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin önünde bir sürü ayakkabı görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde bir sürü ayakkabı görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü yeni ayakkabı görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü topuklu ayakkabı görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski ayakkabı atmak yıkılacağına, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında eski ayakkabıyı atmak kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir