AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaş konuşmak

Kahve falında eski arkadaş konuşmak

Kahve falında eski arkadaş konuşmak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaş konuşmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarda, pazarlıklarda veya yapılacak planlarda siz istediğinizi rahatça alabilirsiniz.

Kahve falında eski bir arkadaşla telefonda konuşmak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski arkadaş konuşmak arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla konuşmak maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşla telefonda konuşmak inancının zayıflayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşla konuşmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski arkadaşla konuşmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşlarla konuşmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Kahve falında eski bir arkadaşla konuşmak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir