AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir arkadaşla konuşmak

Kahve falında eski bir arkadaşla konuşmak

Kahve falında eski bir arkadaşla konuşmak önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, tabiri caizse can bulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir arkadaşla konuşmak gördüyseniz:

  • Zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında eski arkadaşıyla konuşmak çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işarettir.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski arkadaşlarla konuşmak musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla telefonda konuşmak maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşla konuşmak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşla konuşmak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında eski bir arkadaşla konuşmak sorunların üstüste geleceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir arkadaşla telefonda konuşmak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir