AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski dostunu görmek

Kahve falında eski dostunu görmek

Kahve falında eski dostunu görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, kişinin fena halde yanılacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kötü sözler duylacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında eski dostunu gördüyseniz:

  • Başka kişileri zorlayarak ya da ısrarcı olarak ilerlemeye çalışmak tartışmaları beraberinde getirebilir.

Kahve falında eski dostlarını görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çok büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir dostla barışmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, aynı karşılığı alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski dostunu görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun eski dostunu görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında eski bir dostu görmek kötü sözler duyacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski dost görmek verdiği sözleri tutacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski dostla kavga etmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski dostlar görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir