AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski dost görmek

Kahve falında eski dost görmek

Kahve falında eski dost görmek huzur ve saadet bulacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski dost gördüyseniz:

  • Saldırgan olabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun eski dostunu görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işarettir.

Kahve falında eski dostlarını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok eski bir dostu görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına işaret eder.

Kahve falında eski dosta sarılmak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski dost görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bir dosta sarılmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski bir dostu görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir dostla barışmak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir