AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski dostla kavga etmek

Kahve falında eski dostla kavga etmek

Kahve falında eski dostla kavga etmek asla dert yüzü görmeyeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında eski dostla kavga etmek gördüyseniz:

  • Riskli ya da uygulanabilirliği olmayan şeyler denemeyi planlıyorsanız evrakları iyi incelemelisiniz.

Kahve falında eski dostla kavga etmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dostla kavga etmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında dostunla kavga etmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski dosta sarılmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski dostlarla yemek yemek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında eski dostlarını görmek modern insanlarla tanışılacağına, güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında eski bir dostla barışmak her çalışması ile büyük ses getireceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine delalettir.

Kahve falında eski dostlar görmek sayılacağına ve sevileceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir