AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun eski dostunu görmek

Kahve falında küs olduğun eski dostunu görmek

Kahve falında küs olduğun eski dostunu görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun eski dostunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda tamamen ters istikamette gitmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun eski dostunu görmek çok üzüntü duyulacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun dostunu görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski dostla kavga etmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında eski dostunu görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında eski dostlar görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında eski dost görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında eski bir dostu görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine inanılır.

Kahve falında çok eski bir dostu görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir