AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski dostlarını görmek

Kahve falında eski dostlarını görmek

Kahve falında eski dostlarını görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, aklına giren şeytana uyacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, onları okula göndereceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, makamını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski dostlarını gördüyseniz:

  • Sağlık problemleriniz olabilir.

Kahve falında eski dostla kavga etmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında eski dostlarla yemek yemek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında eski bir dosta sarılmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eski dostlarını görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine inanılır.

Kahve falında eski dostunu görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski dosta sarılmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir dost görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, bolluk içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çok eski bir dostu görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, uzun ve hayırlı bir ömre delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir