AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir dostu görmek

Kahve falında eski bir dostu görmek

Kahve falında eski bir dostu görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, nimet bolluğu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eski bir dostu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde karışıklıklar veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında eski bir dosta sarılmak endişelerinin yerini umudun alacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret eder.

Kahve falında eski dostlar görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında eski bir dostla barışmak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun eski dostunu görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine delalettir.

Kahve falında eski bir dost görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işarettir.

Kahve falında çok eski bir dostu görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına yorulur.

Kahve falında eski dosta sarılmak kazancın katlanacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski bir dostu görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir