AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir dostla barışmak

Kahve falında eski bir dostla barışmak

Kahve falında eski bir dostla barışmak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında eski bir dostla barışmak gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında eski bir dostla barışmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında dostunuzla barışmak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına inanılır.

Kahve falında eski dost görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eski dosta sarılmak daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok eski bir dostu görmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, güçten ve takatten düşeceğine alamet eder.

Kahve falında eski dostlarla yemek yemek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Kahve falında eski bir dosta sarılmak hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski dostunu görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir