AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski dosta sarılmak

Kahve falında eski dosta sarılmak

Kahve falında eski dosta sarılmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında eski dosta sarılmak gördüyseniz:

  • Fikir, tecrübe ya da bilgileriniz bazı kişilerin işine yarayabilir.

Kahve falında eski bir dosta sarılmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski dosta sarılmak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dostuna sarılıp ağlamak kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir dosta sarılmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında dostuna sarılmak yeni mekânlara gireceğine, büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir dostla barışmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında eski dostlar görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir dost görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir