AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok eski bir dostu görmek

Kahve falında çok eski bir dostu görmek

Kahve falında çok eski bir dostu görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, uykusuz geceler yaşayacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok eski bir dostu gördüyseniz:

  • Diğerlerii mutlu etme konusundaki yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında eski bir dost görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında çok eski bir dostu görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski dostla kavga etmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski dost görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski bir dostu görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir dostla barışmak kazancının da aynı oranda artacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski dostlar görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun eski dostunu görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir