AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski divan görmek

Kahve falında eski divan görmek

Kahve falında eski divan görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında eski divan gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözlerle yaptıklarınızın birbirini tutmaması sorun yaratabilir.

Kahve falında eski divan görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine işarettir.

Kahve falında demir divan görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında divan örtüsü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine inanılır.

Kahve falında divana uzanmak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında divan almak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında divan altına saklanmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında divana oturmak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, doğru karar veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında divanda yatmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir