AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir divan görmek

Kahve falında demir divan görmek

Kahve falında demir divan görmek şansının ve bahtının açık olacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, en tepkedeki kimse olacağına, makam ve rızık sağlayacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına inanılır.

Kahve falında demir divan gördüyseniz:

  • Evle ilgili bütçenizi dengelemenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında demir divan görmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında divan almak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında tahta divan görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında divan görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına inanılır.

Kahve falında divan altına saklanmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında divana uzanmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında divanda yatmak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında eski divan görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, variyetini çoğaltacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir