AnaSayfa / Genel / Kahve falında divana oturmak

Kahve falında divana oturmak

Kahve falında divana oturmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok büyük zararlar edileceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, nahoş sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında divana oturmak gördüyseniz:

  • İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak.

Kahve falında divana oturmak huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta divan görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine tabir olunur.

Kahve falında divana uzanmak kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, yapılan işte ustalaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında divanda yatmak büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına alamet eder.

Kahve falında divan altına saklanmak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında divan örtüsü görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına inanılır.

Kahve falında divan görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski divan görmek mutluluk ve huzur bulacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir