AnaSayfa / Genel / Kahve falında divana uzanmak

Kahve falında divana uzanmak

Kahve falında divana uzanmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yaşamına renk geleceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına inanılır.

Kahve falında divana uzanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimsenin, bir düşüncesinden ya da tutumundan huzursuz olarak onu değiştirmek için birşeyler yapmak ya da söylemek gereği duyabilirsiniz.

Kahve falında divana uzanmak çok üst mevkilere geleceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında divan örtüsü görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında divanda yatmak kendisini işine vereceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında divan almak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında divana oturmak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında divan altına saklanmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulur.

Kahve falında tahta divan görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir divan görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir