AnaSayfa / Genel / Kahve falında divanda yatmak

Kahve falında divanda yatmak

Kahve falında divanda yatmak daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işarettir.

Kahve falında divanda yatmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirmeniz bazı ilişkilerinizin canlanmasını sağlayabilir.

Kahve falında divanda yatmak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir divan görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine delalet eder.

Kahve falında eski divan görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında divan altına saklanmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında divana oturmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında divan örtüsü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında divana uzanmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında divan görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir