AnaSayfa / Genel / Kahve falında divan almak

Kahve falında divan almak

Kahve falında divan almak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında divan almak gördüyseniz:

  • Eski alışkanlıklarınızın yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz.

Kahve falında divanda yatmak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir divan görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işarettir.

Kahve falında divan örtüsü görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında divan almak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, şükredeceğine delalettir.

Kahve falında divana oturmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında divana uzanmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, daha bir sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında divan altına saklanmak mutluluk gözyaşı dökeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta divan görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir