AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski devlet başkanı görmek

Kahve falında eski devlet başkanı görmek

Kahve falında eski devlet başkanı görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine rivayet eder.

Kahve falında eski devlet başkanı gördüyseniz:

  • Kıskançlık, intikam veya öfke türünde duygular ön plana çıkabilir.

Kahve falında eski devlet başkanı görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında eski devlet başkanını görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanın elini öpmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş devlet başkanı görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına yorulur.

Kahve falında başka bir devletin başkanını görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına yorulur.

Kahve falında devlet başkanının karısını görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanı öldürmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında devlet başkanından hediye almak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir