AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanından hediye almak

Kahve falında devlet başkanından hediye almak

Kahve falında devlet başkanından hediye almak gidilecek yönün belirleneceğine, geçmişini arkada bırakacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet başkanından hediye almak gördüyseniz:

  • Ya da evinizi ilgilendiren konular müdahale isteyebilir.

Kahve falında devlet başkanından hediye almak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının ağladığını görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında devlet başkanın öldüğünü görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına işarettir.

Kahve falında amerika devlet başkanını görmek parasının ve makamının artacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski devlet başkanı görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir devletin başkanını görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında devlet başkanını misafir etmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir