AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanının karısını görmek

Kahve falında devlet başkanının karısını görmek

Kahve falında devlet başkanının karısını görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, işin düzeltileceğine, günahtan temizlenmeye, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının karısını gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde bulunmadan veya ani tepkiler vermeden önce, olumsuz sonuçlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında devlet başkanının karısını görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının evine geldiğini görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına yorulur.

Kahve falında bir devlet başkanı görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet başkanı ve eşini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında devlet başkanı öldürmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanıyla konuşmak tartışmaların son bulacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında amerika devlet başkanı görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanı eşi görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir